Besparing

Det är alltid lönsamt att spara energi

Bergvärmepump eller luftvatten värmepump spar in sig på bara några år. Vårt val att samarbeta med Thermia är baserat på många års erfarenhet av värmepumpar. Thermias bergvärmepumpar och luftvatten värmepumpar har en hög driftsäkerhet, tekniskt utvecklade samt lätta att sköta via deras avancerade men enkla reglerdatorer.

Thermia leder utvecklingen av värmepumpar och har gjort så i många år med innovationer som villavärmepumpar, underkylare, scrollkompressor på samtliga modeller,TWS teknik ,bergvärmepumpar med hetgas varmvatten-produktion, driftstatus med Thermia ON-LINE Er trygghhets övervakning där er installatör kan kontrollera värmepumpen via internet , direkt till sin och er mobiltelefon Iphone och Andorid och dator över internet vart än du befinner dig i världen. Nyheter är varvtalsstyrd samt hetgas för extremt hög varmvatten temperatur med över 10 % högre årsverkningsgrad än testvinnaren . Välkommen att titta runt på våra sidor och har du frågor, så kontakta oss.

Hur mycket kan du spara?

Den sänkning av uppvärmningskostnad som en värmepump ger kommer över tid att betala tillbaka hela investeringskostnaden - man brukar räkna med att återbetalningstiden ligger på någonstans mellan 5 och 10 år för en värmepump. Använd kalkylen nedan för att räkna ut din investering.

För att göra en energikalyl behöver du Flash installerat, ladda ner här från Adobe.